En rød kveld på brygga

Jeg likte hytta til Fredrik og Karianne veldig godt og noe av det jeg likte best var brygga. Det var en perfekt, liten hytte og den hadde en nydelig brygge som man kunne sitte på hele dagen.

DSC_0027

Den første kvelden vi var på hytta deres avsluttet vi ute på brygga. Det var ordentlig norsk sommer med taket rullet helt ut, ullgenser, varmelamper og rødvin. Rødvin er et særnorsk sommerfenomen, er det ikke? 😉

DSC_0029

Man må ha respekt for folk som har tak, varmeovner og ekstra pledd for å ha ute. Se så glade vi er 🙂 Ah, det er bare når man sitter ute i vinden hele kvelden at man vet det er sommer.

DSC_0030

Se så fine venner jeg har. Vi brukte mye tid på å finne ut hva alle knutene på veggen var. Dessverre klarte vi ikke å finne navnene på alle uten hjelp og vi var litt flaue over det. Det førte også til en lang samtale om hvilke knuter man skulle bruke til hva, veldig bra. Det er virkelig sånt man bør prate om på brygga.

DSC_0039

Ser vi ikke røde ut, forresten. Ja, for jeg mente ikke at kvelden var rød fordi vi drakk rødvin, men fordi vi var røde i ansiktet. Røde av varmelamper og gjenskinn fra de røde veggene. Men det var en bra kveld uansett. Sommerkvelder tilbragt ute er gjerne det.

English: the first night at Fredrik and Karianne’s cabin we sat outside on the quay and had wine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *