Huset mitt blir gult! 

Vet dere hva? Huset mitt holder på å bli veldig gult!

I dag er tredje dagen av fellesferien og vi har tre uker med stillhet her i blokka. Det siste de fikk gjort før helga var å henge opp balkongene på østsiden og blokka ser med en gang mye ferdigere ut. Det er små leiligheter på østsiden og de får (som dere kan se) kjempestore balkonger. Vi får ikke like stor balkong som de små leilighetene, men den kommer til å bli mye større enn den gamle og det er bra.

Dessuten kan dere se at blokka vår holder på å bli veldig fin og gul! Gult er fint. Jeg liker gult. Jeg synes den er veldig fin og gleder meg til den blir ferdig så jeg også kan få en stor, gul balkong. Vi skal ha en benk som er lav, så det ikke blåser så mye, og et bord som vi kan sette vinglassene våre på. Jeg tror Erik kommer til å sørge for at vi får planter også, men det er hans ansvar.

Dessverre er de ikke ferdige med å bygge før i midten av september, men nå har vi i hvert fall tre stille uker uten byggearbeidere utenfor vinduene våre.

English: we have three weeks of silence before the construction work continues. Now I am just looking forward to a finished house and a big balcony.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *