En liten båttur

For noen uker siden var vi på hytta med Fredrik og Karianne og på lørdagen tok de oss med ut på båttur.

DSC_0049

Min kjekke mann ser ekstra kjekk ut på båt. Synes dere ikke? Erik er helt klart den mest båtvante av oss og jeg er veldig glad for at han kan ta med meg ut på båttur. For det er veldig fint.

DSC_0052

Se så glad jeg er 🙂 Og nei, jeg har aldri på bukse om sommeren, i hvert fall ikke midt på dagen når det er sol. Selv om det er kaldt og blåser.

DSC_0053

Ha det, hytta! Det blåste så mye at det ikke ble lange turen, men vi fikk en tur mellom alle skjærene. Det var deilig å være ute på vannet selv om det egentlig blåste masse. Det handler om å være på de riktige stedene.

DSC_0074

Fredrik var magisk som kjørte oss ut. Jeg har aldri vært på hytte med så ny og fænsi båt. Jeg liker jo fart, så er bare morsomt å kjøre rask båt. Og moderne puter i moderne båter er veldig behagelige.

DSC_0075

Jupp, så fælt hadde jeg det. Jeg er veldig bra som gallionsfigur, forresten. Jeg liker egentlig best å være nyttig når jeg er på båt, men det var deilig å sitte foran og bare sole meg. Jeg ble forresten veldig solbrent på nesa den dagen, men bare på den ene siden. Tror ikke jeg har vært solbrent på bare den ene siden av nesa før. Men nok om nesa mi, mer om turen til Hvaler etter hvert!

English: I had a really great time two weeks ago when we went on a boat. Look how happy I am.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *