Vår samling med Mummikopper

Vi er veldig stolte av å betale for våre Mummikopper våre med blod. Vel, vi gir blod til Blodbanken og de gir oss Mummikopper. Jeg synes det er den beste måten å få nye ting, å gjøre en god tjeneste for å få dem.

Det var i hvert fall sånn vi begynte på Mummikoppkjøret, jeg må innrømme at det kanskje er en kopp eller to som vi faktisk har kjøpt med penger. Dessuten fikk Erik en av bollene i gave av søsteren sin.

Å samle på Mummikopper er ingen enkel ting. Koppene kommer jo med mange variabler, de to viktigste er fargen og figuren. Dessuten kan man kanskje tenke på hva de faktisk gjør på koppene, men det har ikke jeg tenkt så mye på. Vi begynte med å ta de koppene som var tilgjengelige og var tidlig enige om at vi ikke ville ha to like. Kan jo ikke ha to like når det er så mange forskjellige å velge mellom.

Viktige prinsipper vi har gått etter når vi har valgt kopper er:

  • likestilling. Det er ikke mange damer på koppene så man må jobbe litt for å ha kopper med damer på
  • et bredt spekter av farger på koppene. Dumt om det blir for mange blå og grønne.
  • ha de figurene vi liker best selvfølgelig.

Jeg innser nå at grunnen til at vi har vinglass fra Hadeland også er fordi vi fikk dem i Blodbanken. Du bør dra dit og gi blod. Vil du ha Mummikopper må du komme rett før jul eller rett før sommeren, det er da de får dem inn.

English: we are collecting Moomin mugs and we are gathering up quite the collection. Do you like it?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *