Eggs benedict fra The Nighthawk Diner 

Vet dere hva som er godt? Eggs benedict er godt. Jeg har bare spist det ett sted, men jeg mener fremdeles at det er en viktig ting å fortelle dere alle.

På torsdag skulle jeg både til psykologen og legen og mellom dem fikk jeg tid til en lønsj på The Nighthawk Diner. Da jeg var der sist spiste jeg eggs benedict og det var så godt at jeg bestemte meg for at jeg skulle spise det neste gang også. Jeg er egentlig en person som nesten religiøst spiser forskjellige ting hver gang jeg er på restaurant, men eggs benedict tror jeg kanskje skal gjøre til noe fast.

For tilbake på The Nighthawk Diner var jeg ikke i tvil om hva jeg ville ha. Etter å ha bestilt maten fant jeg et bord i sola og leste masse Lenny-letters som var igjen i innboksen fra juni. Om du ikke får The Lenny Letter så bør du det. Det kommer en gang i uka og det er smarte damer som prater med smarte damer og om ting som skjer i verden.

Men tilbake til maten, muffinsrundstykket var nydelig, skinken var perfekt røkt, eggene var perfekt posjert, de har fått smale poteter (men de var fremdeles gode), hollandaisen var perfekt og jeg spiste til og med grapefrukten. Det var nydelig.

English: I am quickly falling in love with the eggs benedics from The Nighthawk Diner at Grünerløkka. You should try it. Both the dish and the place. They have the most popular brunch, so be prepared.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *