Ny kontorpult fra IKEA

Etter at vi bestilte den nye sofaen fortsatte vi å tenke på møbler og plutselig hadde vi funnet en perfekt kontorpult fra IKEA og plutselig var den her hos oss.

DSC_0116

Den gamle pulten vår var den billigste og minste bordplaten det er mulig å få på IKEA. Det er et lite hjørne og radiatoren synes ikke så godt på bildet her, men gjør at pulten ikke kan være for dyp. Som dere ser har vi brukt skuffeseksjonen som ekstra pult og det hjalp å henge opp PC-skjermen. Men det var fremdeles trangt.

DSC_0336

Den nye pulten er en Lisabo bordplate med hvite standardben fra IKEA. Den koster egentlig 500 kr eller noe, men vi fikk den inkludert beina for 250 kr på finn. Ah, jeg liker finn. Finn gir meg alle tingene jeg vil ha for en mye bedre pris og gjør materialisten i meg glad. Ingenting er som å ha en glad materialist samtidig som husøkonomen og miljøforkjemperen er glade.

DSC_0338

Jeg er veldig fornøyd med vår nye kontorpult. Treverket har perfekt farge, jeg liker at bordplata skråner og det føles som om vi har fått en gigantisk pult. Så mye plass, det er så deilig. Vi er begge litt nyforelskede.

English: we have just bought a new desk. It is from IKEA, but we bought it on finn.no because it is the best place to find stuff. Both when you know what you want and when you don’t.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *