Dekadent brunch med Ola

For litt over en uke siden hadde vi en ypperlig avtale med Ola, nemlig dekadent brunch på balkongen hans. Er det noe vi gjør godt sammen så er det dekadente måltider.

DSC_0312

Vi startet derfor med å lage en lavmeter med vafler, fordi å spise brødskiver til frokost er for tapere. Vi stekte også beiken i ovnen, fordi det er den enkleste måten å steke mye beiken på en gang.

DSC_0316

Så, dette er slik en ordentlig dekadent brunch ser ut. En halvmeter vafler, melon, plommer, pakistansk mango, salat fra hagen, lammepølser, stekt sopp med lime, beiken, to typer blåmuggost, Munkeby (en brie-aktig magisk ost), guacamole, kaffe, øl pluss hele Olas samling av syltetøy* som inkluderer fem ulike typer lemon curd.

DSC_0317

Vi hadde det magisk, frokost på balkongen som aldri tar slutt er veldig riktig.

DSC_0318

Så gira og barske var vi for å bruke hele dagen på balkongen.

DSC_0322

Jeg er ingen fremmed fra å ha ikke-søte ting på vaffel, men jeg hadde ikke trodd at blåmuggost var så godt på vaffel. Guacamole var også veldig godt, guacamole og beiken var ypperlig.

DSC_0323

Munkeboen klarte seg også veldig godt på vaffel. Dette er tallerkenen fra en virkelig dekadent brunch.

DSC_0324

Ah, har dere prøvd dem pistasjkremen? Den er fra Olivier og er veldig god. Den er god på alt og i stedet for Nugatti.

English: we had the most luxurious brunch with Ola as you can see. You should have breakfast with us more often, we do them well.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *