Ferieeventyr i Knivsvik 

Bildene er ikke klare fra Knivsvik ennå, for eventyret er ikke over, men her kommer en liten oppdatering.

Vi har sovet i Jomfruburet i annekset. Rommet er like stort som en stor dobbeltseng og skrekkelig nusselig.

Vi har våknet til pent vær, måkeskrik og bølgeskvulp hver dag. Rett der nede er stranda 🙂

Det krever sitt å ha så nydelige blomster som dette på hytta og jeg er veldig takknemlig for at Olas foreldre gjør all jobben. Å vanne blomster er ikke en dyr pris å betale for å være på en så vakker plass.

Det har vært så fint vær at det til og med har vært brettspilling ute. Brettspill er en stor del av Knivsvikopplevelsen og som dere ser er det mulig selv med åtte spillere samtidig.

I dag er Eriks farmors 90årslag over og vi skal tilbake til Knivsvik for de siste dagene. Det er nesten tøysete nusselig der med alle rosene og jeg gleder meg til å komme tilbake. Det er virkelig et ypperlig sted å bruke en uke av sommerferien.

Jeg er veldig glad for at jeg tok meg fri i sommer. Jeg har godt av å bare nyte sommeren, bli brun, bade og spise is. Det føles som jeg sløste bort sommeren i fjor, mens jeg jobbet inne på kontoret mitt hele tiden. Men i år er jeg nøttebrun og glad 🙂

English: it’s not over yet, but I thought I’d give you an update on our time in Knivsvik so far. We have had wonderful weather, the place is as beautiful as ever and even the boardgames were taken outside. This keeps on being a wonderful summer. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *