Cargo på Sørengkaia 

Som sagt hadde jeg en veldig fin dag på Sørengkaia forrige uke og jeg avsluttet dagen på Cargo på Sørengkaia.

De har et stort lokale og masse plass ute på Cargo på Sørengkaia og ettersom alle helst ville sitte ute (og jeg måtte ha ventet 40 min for å ha fått plass der) så satt jeg inne. Det er et hyggelig lokale med mye plass, det er fint innredet og jeg koste meg der.

Jeg startet med et glass rosé for å nyte sommeren (og øve til Frankrike) og solskinnet og ha nye ekstra hyggelig til boka. Ah, ingenting beholder sommerfølelsen som å lese på brygga i sola.

Men da det var tid for middag ville jeg har noe med sjømat (sommeren er jo tiden for sjømat og jeg får for lite av det hjemme) så jeg endte opp med pasta med tomatsaus og hummer. Ahh, så godt. Perfekt tomatsaus, nydelig hummer, perfekt med sancerre, mmm. Det var veldig mange som spise pizzaen der også, så tror det er det jeg skal bestille neste gang. De hadde gode priser, spesielt på pizzaen, så det er absolutt en god anbefaling.

Det var et veldig hyggelig sted. Det var veldig flinke og oppmerksomme servitører som ga gode anbefalinger. Jeg kikket på cocktailmenyen som så veldig spennende ut, dessuten hadde de morsomt italiensk øl. Hvem visste at det fantes?

Så, bør du prøve Cargo på Sørengkaia? Ja! Deilig mat, gode priser, ypperlig utsikt og sol hele dagen.

English: I re-tried Cargo at Sørengkaia, had amazing pasta and it was wonderful. You really should go there, try the pasta or the pizza and sit in the sun and watch the sunset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *