Mr. India med Beate

Jeg er så heldig at jeg stadig er med venner ute på nye spisesteder og for to uker siden var Beate og jeg på Mr. India.

Mr. India er en av de beste indiske restaurantene i Oslo, så den måtte vi selvfølgelig prøve. De har både klassiske indiske retter, indiske retter fra mange ulike deler av India og til og med litt norsk-indisk fusion.

DSC_0351

Vi bestilte en kylling og en lam, hver vår nydelige saus (var det en 54 og 51 vi bestilte, mon tro?) og en garlic nan på deling.

DSC_0353

Det var skikkelig god mat. Kjøttet var mørt, sausen perfekt kremete og nanen deilig. Det var bønner og annet grønt i sausen min til og med, og de var knusprige og akkurat som de burde være.

DSC_0354

De har til og med sin egen øl. Schouskjelleren Mikrobryggeri har laget en IPA som heter Mr. India, akkurat som restauranten. Det var en fyldig, humlete og veldig god IPA og den passet veldig godt til maten vår. Spesielt fordi vi fikk maten vår “sterk” (i hvert fall norsk-sterk) og da var det ekstra godt med noe friskt til.

DSC_0355

Til dessert bestilte vi en magisk mangokombinasjon. Det var mangosorbet og mangokompott og enda noe mer med mango. På toppen var det friske bær og nøtter. Mmmm. Vil absolutt anbefale den også.

DSC_0356

Så, bør du dra på Mr. India? Ja! Det var et veldig hyggelig lokale, flinke og oppmerksomme servitører, en spennende meny, spesielt til indisk restaurant å være og hyggelige priser. Restauranten ligger i Dronningensgate, nesten nede ved Jernbanetorget, du bør absolutt ta deg en tur.

English: I tried another Indian restaurant in town. This is a bit more fancy, also does Norwegian-Indian fushion and is well worth your time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *