Grillfest for Bror

Siste helga i juli hadde Bror bursdag og han hadde invitert alle som kunne krype og gå til Bekkestua på grillfest på terrassen.

Dessverre for oss kom det noen skikkelige skurer den dagen så vi ble sittende inne, men grillen funker i allslags vær, så grillfest ble det!

DSC_0006

Da vi kom var skuren akkurat over, så vi nøt ølen ute i solskinnet. Det var morsomt å møte så mange av vennene til Bror. De er jo fremdeles spredd utover hele landet og der er ikke så ofte alle er hjemme samtidig og har tid til å møtes.

DSC_0007

Langbordet var dekket på inne og stemningen var på topp. Bror hadde til og med en venn fra Nederland på besøk, det er kult.

DSC_0011

Jeg jobbet veldig hardt med å huske forskjell på Martin, Morten og Mons. Alltid vanskelig. Og ja, mamma og pappa var også med på festen, for det er så kule foreldre Bror og jeg har.

DSC_0018

Kake! Bror hadde selvfølgelig bakt sin egen bursdagskake (han er veldig flink til å bake), men jeg fikk bære den ut og lede bursdagssangen. Hurra for Bror som er 25 år!

DSC_0029

Er det grillfest må man nesten sitte litt ute ved grillen også. Pappa fyrte i grillen for å holde varmen ute. Det var ikke så varmt akkurat. Tone var også på festen 🙂 Er bra når dine venner blir broren din sine venner også.

DSC_0034

Det ble bare bedre og bedre stemning (tror det hjalp at det stadig var mer sprudle i kjelleren), noen fant fram gitaren og det ble allsang i stua. Du vet verden har kommet langt når man synger Pokemón theme song på fest 😉

DSC_0050

Vi dro allerede kl 01, men ryktene sier at de siste gjestene ikke gikk før kl 05 🙂 Takk, for bra fest Bror!

English: my brother turned 25 and invited us home for a BBQ party. It was super fun and all his friends are so nice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *