En solfylt augustdag i byen

Midt i en uke med mye regnbyger kom det plutselig en dag med sol og jeg besluttet å gå ut i sola og ha en augustdag i byen.

Jeg hadde flere ærender å gjøre i sentrum og tok selvfølgelig sykkelen. Først stoppet jeg på UFF Undergroun i Storgata for å se om de hadde en kjole jeg kunne bruke i bryllup i august. De hadde ingen som passet helt, men to kjoler ble allikevel med videre… Så var jeg på Mango for å finne en hvit bluse som kunne brukes i bryllup. Det fant jeg, så da bar det videre til gullsmeden for å få en ny bakdel til en øredobb. Da alt det var ordnet hadde jeg hele dagen til å nyte sola.

Jeg begynte med å kjøpe iskrem og sushi til lønsj og tok det med meg til Festningsparken for å sitte litt i gresset.

Først iskrem, så sushi. Sommersushi på brune sommerben.

Da jeg var ferdig med å spise og en sky kom for sola bestemte jeg meg for å sykle litt nærmere hjemme. Da jeg kikket nedover Prinsensgate innså jeg at det bare var å sykle rett bortover og ta til høyre bak operaen for å komme seg på stranda, så det gjorde jeg.

Så fikk jeg en time eller to nesten alene på Sørengkaia med boka mi. Jeg leste Career of evil enda en gang og var veldig oppslukt.

Til slutt ble det kjølig i bikini uten at jeg ville dra hjem helt ennå, så jeg gikk inn på Cargo for et glass vin og mer lesing.

Jeg ble sittende på Cargo og se på folk og solnedgangen mens jeg bare nøt min augustdag i byen. Det er rart at kveldene allerede begynner å bli mørke nå, høsten kommer snikende. Jeg er glad for at jeg har gitt meg lov til å ta det rolig, så jeg kan nyte soldagene ute.

English: I decided that I needed to be out in the sun one day and did errands, had ice-cream in festningsparken and enjoyed myself at Sørengkaia in the sun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *