Nordic Otto er vår nye sofa

Miraklenes tid er ikke omme, vår nye sofa Nordic Otto fra Bohus!

Som dere vet bestilte vi sofaen før sommeren, men den hadde åtte ukers leveringstid, så det var bare å vente. Vi fikk solgt den gamle sofaen veldig raskt, så det har vært et stort hull i stua der den nye sofaen skulle. Da vi var på fjellet fikk vi sms om at den hadde kommet, så med en gang vi kom tilbake dro vi for å hente den.

DSC_0339

Det var en regnfull mandag, vi hadde leid varebil fra Bilkollektivet og vi var psykisk forberedte på å bære enda en sofa opp ni etasjer. Da den var vel oppe begynte vi å pakke den ut. Spennende!

DSC_0343

Det eneste vi måtte gjøre var å montere bena, men det var ikke så enkelt som det høres ut. IKEA er alltid veldig tydelige på hvor man skal sette skruene, men Bohus var på ingen måte det. Etter angst over å ha satt alle beina i lik vinkel var vi ferdige.

DSC_0350

Se så fint det ble! Er det ikke den mest nydelig blåfargen du har sett? Jeg liker at den har akkurat samme farge som det blå bildet vårt. Ikke at jeg er så overrasket, vi har en tendens til å komme tilbake til nøyaktig de samme sjatteringene når vi velger ut ting til leiligheten.

Leiligheten føles nesten komplett nå. Nordic Otto var det siste vi trengte, så har vi en dyp fløyelssofa til meg og en nydelig “sitte oppreist”-sofa i ull til Erik. Det tok bare tre år og så hadde vi to perfekte sofaer 🙂

English: we finally got our new sofa, Nordic Otto fraom Bohus, and it is amazing. I just love the colour. Don’t you?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *