Knivsvik: arme riddere, bading og reker til middag

Den fjerde dagen i Knivsvik startet vi med arme riddere, tilbrakte dagen mellom solsengen og vannet og avsluttet med reker til middag før vi måtte til Oslo for å lage 90årslag.

DSC_0343

Etter den fantastiske kyllingmiddagen dagen før hadde Caroline stått opp og laget arme riddere til alle 15. Se på dette frokostlangbordet. Det er sånn vi liker det aller best i Knivsvik.

DSC_0346

Det var vannmelon- og fetasalat, fruktsalat, hjemmelaget syltetøy og alt annet godt til ridderne. Ah, hvilken frokost. Om du har lagt merke til at det er strikker rundt alle glassene så er det bare fordi vi var så mange at vi måtte holde rede på glassene våre.

DSC_0353

Resten av dagen brukte vi i solstoler på stranda. Vi leste bok… (Dolly ble litt overopphetet i varmen, forresten. Ikke fint å bli altfor varm, tydeligvis.)

DSC_0357

… vasset på stranda (Det er så langgrunt på stranda der at du må helt ut til enden av flytebrygga før du blir våt på haka) …

DSC_0358

… og badet. Badet masse i det varme vannet. Jeg har egentlig sluttet å være en badenymfe, men når jeg blir stekheit så bader jeg. Heldigvis er det lov å spise middag uten trøye i Knivsvik uansett temperatur. Så man overlever varmen.

DSC_0378

Den fjerde dagen ble avsluttet med reker til middag. Hibo og Gunnar hadde bestemt at det var på tide med reker og krabbeklør og det var det så sannelig. Jeg er litt sultefôret på reker hjemmefra, så jeg tok for meg. Dessuten er det jo ikke loff, men reker man skal ha til middag, så det er det jeg spiser.

Etter middag kjørte vi tilbake til Oslo for å ha 1,5 døgn med 90årslag før vi kom tilbake til hyttelivet.

English: the fourth day in Knivsvik we had french toast for breakfast, then swam and tanned and finally had shrimps for dinner before going back to Oslo for a day.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *