Mucho Mas med  Foodora 

Da vi kom tilbake fra fjellet var det en måned siden sist kjøleskapet var ordentlig fullt og vi ville ikke handle, så vi gjorde det eneste fornuftige og kjøpte middag fra Mucho Mas med Foodora.

Om du ikke lever under en stein vet du at Foodora leverer mat hjem til deg, fra en mengde restauranter. Etter fem dager uten noe særlig grønnsaker eller krydder var vi klare for noe annerledes. Og når du kan velge mat fra ordentlige restauranter så må man jo nesten det.

Etter en runde i appen valgte vi Mucho Mas, deilig mexicansk med krydder og krønskji grønnsaker.

Vi valgte taco begge to, en med maislomper og en med hvete-. Begge med ris og bønner (så gode bønner!), begge med masse guacamole (guders nektar folkens) og frisk salat med syltet rødløk. Jeg ser fler og fler sylte rødløk selv, tror jeg må ha det på hipsterlista mi for neste år. Jeg hadde langrøkt ribbe og Erik valgte biff og bacon. Det var masse kjøtt, det var masse guacamole, presentasjonen i pappen var ikke veldig delikat og maten skulle gjerne vært bittelitt varmere. Men det var utrolig digg med annerledes mat, det var raskt levert på døra (ikke lenger enn vi hadde måttet vente på en restaurant) og det ble ikke dyrt. Det hjalp at vi brukte vervekampanje for å få rabatt, men det kan alle få (bare snakk med meg).

Alt i alt anbefaler jeg absolutt mat fra Mucho Mas med Foodora.

English: we tried to order food from Mucho Mas via Foodora last week and it worked really well 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *