Knivsvik: bananpannekaker, bading, pizza og kake

Den sjette dagen i Knivsvik startet vi med bananpannekaker, badet vi oss gjennom og avsluttet med pizza. Hva er vel en bedre slutt på et sommereventyr?

DSC_0418

Den nest siste frokosten! Søtpotetmos, bananpannekaker, karamellsaus og beiken, hva er vel bedre? Jeg er så glad for at det er valgfritt med skjorte ved matbordet hos Ola 🙂

DSC_0424

Bananpannekake med karamellsaus og beiken var ikke overraskende veldig godt. Jeg liker egentlig tyggebilder så lenge man smiler gjennom hamsterminen, da blir det fine bilder av dem 🙂

DSC_0429

Vi fikk Gunnar og Vilde hekta på kryssord og de satt hele formiddagen og løste og var smarte sammen. Liker at vi sprer kryssordkjærligheten til neste generasjon.

DSC_0435

Ola var barsk og skjøt med pil og bue. Perfekt sommeraktivitet, lære seg å skyte med pil og bue. Og aldri har leopardmønster vært mer passende! Grrrr

DSC_0441

Det var varmt og deilig, så jeg badet selvfølgelig. Er så morsomt at vannet knapt er salt i det hele tatt, selv om det ikke er langt ut til fjorden. Jeg er ganske fornøyd med stupet mitt her, men må tydeligvis fortsette å øve. Jeg har ikke egentlig pusset på stupeferdighetene mine siden jeg var liten.

DSC_0448

Vilde var med og badet 🙂 Det er viktig å få inn nok bading i løpet av sommeren, så man virkelig kjenner den på kroppen.

DSC_0456

Vi leste, solte oss og slappet av og plutselig hadde Vilde laget middag. Pizza stod på planen og Vilde hadde laget pizza av alt som var igjen i kjøleskapet. Det er mye som blir igjen etter 15 mennesker og en ukes ferie. Søtpotetmos på pizza for eksempel var det første gang jeg smakte.

DSC_0474

Til dessert fikk vi Olas superraske “ostekake”. Den består av smuldrede sjokoladekjeks, et lag med kremost blandet med vispet krem og overstrødd med friske bær. Så enkelt og så godt. Legg forresten merke til at shabby chic hytta ikke har kakespade. Jeg skjønner det ikke.

DSC_0466

Tusen takk for at vi fikk være en uke i sommerparadiset ditt, Ola! Det er det beste stedet for sommerfølelse og late sommerdager.

English: the last day in Knivsvik I made banana pancackes for breakfast, we went for a swim and had imaginative pizza for dinner. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *