Besøk hos morfar på Hamar

Mellom hytteferie med venner og fjelltur fikk vi inn et lite besøk hos morfar på Hamar.

DSC_0873

Vi tok toget til Hamar som vanlig. Det er raskere å ta toget enn å kjøre, vi kjører gratis med NSB og det er deilig å ikke måtte kjøre, men lese i stedet for.

Da vi kom til Hamar dro vi rett på Jernbanemuseet. Vi skulle se utstillingen om jernbanen under andre verdenskrig, men først tok vi toget. Det blir kjørt med et gammel damplokmotiv og er veldig nusselig. Det er kanskje litt uvanlig å være tre voksne uten barn på det toget, men vi hadde det hyggelig.

DSC_0896

Vi var på utstillingen, så de gamle husene og gikk vi gjennom det vakre området til museet.

DSC_0906

Vi brukte mye av dagen på å løse kryssord. Morfar er veldig flink med kryssord og vi har hatt en oppsving de siste månedene, så vi hadde det veldig fint. Det er morsomt å gjøre noe med besteforeldre som de er mye flinkere i, kan mer om og som du kan strekke deg etter. Kryssord er en kunst, altså.

DSC_0909

Vi spiste middag på en ny gresk restaurant i sentrum som var veldig god. Skriver mer om den senere. Jeg liker å besøke morfar på Hamar som bor midt i sentrum så vi bare kan gå til restaurantene. Det er så urbant å være på besøk hos ham. Vi avsluttet kvelden med mer kryssord 😉

DSC_0927

Neste dag var vi på besøk hos tante Kari, fikk blåbærpai og så dro vi hjem. Det var deilig med to dager på Hamar med lavt tempo og mye kos.

English: after 1,5 weeks of friends and cabins we went to Hamar to visit my grandfather. We had a really nice time and solved a lot of crosswords.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *