Helge ble 30 (han også)

For en uke siden hadde jeg en helg med mange overraskelser og den første var overraskelsesfest fordi Helge ble 30.

dsc_0049

Etter et intenst år med bygging har Helge og familien bygget et hus som skal brukes til konferansevirksomhet og gøy og der var festen. For dere som har hengt her på bloggen lenge kjenner dere igjen de fleste som TSSGere fra Trondheim.

Det var til og med noen tilreisende TSSGere nå som Helge ble 30 fordi vi skulle ha utdrikningslag for Camilla dagen etter.

dsc_0052

Fine Helge fikk masse kult øl og god mat i bursdagsgaver. Og noen pepperbøsser, da. Ingenting er som å erte folk for at de er alene, uansett som det er selvvalgt eller ikke…

dsc_0053

Vegar var med 🙂

dsc_0056

Jon Marting var lysten på brettspill og Erik ville selvfølgelig være med. Det ble noe så orginalt og gammeldags som The Amazing Labyrinth. Jeg vet ikke om dere husker det spillet fra vi var små, men man skal altså manøvrere seg rundt på en labyrint av et spillebrett mens brettet stadig endrer på seg. Bra strategispill, egentlig.

dsc_0060

Aylin var på fest og glad som alltid. Aylin og jeg satt i Komité Speiding sammen, husker dere? Hun er supermagisk, jobber alltid med program og nå er hun programansvarlig på landsleiren i Bodø neste år. Kult!

dsc_0062

Susanne er egentlig Camillas venn og skulle på utdrikningslag, men ble med på fest fordi fest!

dsc_0067

Anne spilte også brettspill. Anne, Susanne og Trine bodde hjemme hos oss den helga. Elsker å ha stor nok leilighet til at alle vennene mine kan overnatte.

dsc_0073

Det var mye fnising og god stemning.

dsc_0075

Jeg var utpekt som sjåfør for kvelden, så jeg drakk bringebærsaft og smakte på Eriks øl. Det er vel sånn det blir når man er på fest i gokk. Venner i gokk, altså, hyggelig, men det blir lite øl. Men men, gratulerer til Helge som blir 30, nå gleder jeg meg til juleølsmakingen!

English: my friend Helge turned 30 and we all surprised him at his house in the woods.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *