To prinsesseskjørt fra Zara

For to uker siden stod “kjøpe prinsesseskjørt på Zara” på lørdagsplanen min, så det var akkurat det jeg gjorde.

dsc_0072

Jeg hadde sett at Elsa Billgren hadde kjøpt et plissert skjørt i sølv på Zara, men strikk i livet og alt, og jeg tenkte at det er akkurat det jeg trenger nå. De knelange skjørtene jeg har er enten blitt for små i livet eller er sorte og jeg trenger noe mer fabulous framover.

Jeg skulle selvfølgelig innsett at lørdag kl 14 ikke er et bra tidspunkt å være på Zara i Oslo, men utvalget av ikke-sorte, knelange, prinsesseskjørt med strikk i livet var stort, så jeg hadde trua. Nå er jeg helt på grensa til å kunne handle på Zara egentlig, ligger et sted mellom M og L (som jo er største størrelsen der), men er akkurat innafor.

Etter en lang og varm runde i prøverommet ble to skjørt med meg hjem. Den lyserosa tylldrømmen dere ser over og et helt likt et i glitrende gull. Jeg har allerede brukt gullskjørtet to ganger, men tydeligvis ikke klart å få noen til å ta bilde av meg mens jeg har det på.

Begge skjørtene er deilige å ha på seg, varmer knærne i den litt kaldere høstlufta, gjør enkle antrekk feststemte og gjør at jeg føler meg som en prinsesse. De kostet ca 250-300 kr hver og er helt klart høstens beste investering.

English: I bought two new skirts with perfect autumn length, tulle and elastic band waist. One pink and one gold.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *