Fyrverkeri til ære for oss og karnevalet

Den uka vi var i La Grande-Motte var det karneval og hele uke ble avsluttet med stort fyrverkeri den siste søndagen vi var der.

dsc_0906

Fyrverkeriet var satt opp ute i vannet så man kunne stå langs hele strandpromenaden og se på det. Vi var helt ytterst ved yacht cluben, så vi hadde god utsikt til herlighetene. Det hele er betalt for av byen og skjer hvert eneste år. Heldigvis hadde vi begynt tidlig med middagen, så vi rakk ut for å se på fyrverkeriet.

dsc_0908

Fyrverkeriet holdt på i sikkert 20 minutter, kanskje en halvtime og var komponert til musikk. Vi stod dessverre litt langt unna musikken, så vi hørte den ikke så godt, men det var nydelig å bare stå der og nyte kunsten.

dsc_0909

Det er nesten ingenting jeg liker så godt som fyrverkeri, det har jeg jo fortalt om her på bloggen før. Dessverre koster det masse penger og kommer egentlig bare én gang i året i Norge.

dsc_0911

Men se så storslott det var. Dette var det siste crecendoet (høye avslutningen for dere ikke-musikere) og det var så mange vakre former, lys og det var så vakkert satt sammen.

dsc_0910

Jeg liker helt klart de store, fargerike ballene best, men gull og glitter klarer seg også ganske så bra.

dsc_0907

Etter en lang dag med akvarium, lønsj på stranda, bad og skalldyrtårn var fyrverkeri den perfekte avslutningen på både dagen og uka vår i Frankrike.

Alt jeg kan si er tusen takk til Karens foreldre som lot oss få komme på besøk og til Karen som var perfekt vert, guide og oversetter hele uka. Jeg håper vi kan komme tilbake.

English: our last night in La Grande-Motte ended with spectacular fireworks.

3 thoughts on “Fyrverkeri til ære for oss og karnevalet

 1. Bare hyggelig å ha slike gjester på besøk i “hytta i Frankrike”. Dere er hjertelig velkomne igjen en annen gang, om ikke annet for å få tak i en rosa sjøhest til Erik 🙂

  • Takk, Siv! Vi koste oss veldig og kommer gjerne tilbake!

   Erik trenger helt klart den sjøhesten og så glemte han jakka si i skapet i gangen

   • Jakka til Erik er nå her i Oslo. Det gjelder bare å få den bort til dere. Kanskje Karen husker på den neste gang hun er forbi.

    Jeg trodde forresten at det var “min jakke” i og med at den var merket “SIV” 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *