Bezzervizzer og vafler hos Nina

På søndag for en uke siden fikk vi komme på brettspill og vafler hos Nina.

dsc_0032

Vi hadde ikke sett henne i hele sommer, så det var veldig fint å komme på besøk. Både så vi fikk sett hvordan det hadde gått med trefellinga (mye mer lys inn) og hvordan det skulle bli med ny balkong.

dsc_0033

Vi hadde vært superflinke og sparklet og malt rundt vinduene inne hele helga, så vi syntes det var veldig deilig å avslutte med vafler i sofakroken til Nina.

dsc_0034

Jon Olav var helt på kjøkkenet og stekte vafler. Nina er kanskje den eneste vi kjenner som har like mange farger hjemme som vi har. Jeg elsker spesielt det grønne kjøkkenet hennes.

dsc_0035

Nina er dessuten veldig miljøbevisst og glad i gammelt og brukt. Vi har også disse grønne tallerkenene, men Nina har fullt sett med glass og boller og greier. Jeg liker også veldig godt kontrasten mellom den rød puta i bakgrunnen og de gule veggene, forresten. Men viktigst på dette bildet er kanskje vaffeltårnet.

dsc_0037

Vaffel! Rømme og syltetøy (helst bringebær) er aller best på vaffel. Med smør og gulost på en god nummer to. Jeg er jo ingen stor slikkmunn, så jeg vil helst ha kakene mine lite søte.

dsc_0038

Jeg fikk lov til å spise masse vafler. Mmm, vaffel. Var veldig lenge siden sist nå. Til vanlig spiser jeg sikkert vafler en gang i måneden.

dsc_0044

Etter at vi hadde spist var det på tide med Bezzervizzer. Spørrespill er egentlig en god måte å bli kjent med folk på, selv om jeg ikke kjenner noen andre enn Karen som virkelig kan svare på kultur og litteratur…

dsc_0046

Det var veldig morsomt å spille og jeg kom på andreplass, rett bak Erik, den slasken. Men morsomt var det i hvert fall! Og veldig fint å se Nina og Jon Olav 🙂

English: last Sunday we spent the evening eating waffles and playing Bezzerwizzer with Nina and Jon Olav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *