Barn, barn, barn

Det er rart hvordan barn kommer mot meg fra alle kanter nå. Ikke at det er veldig ubehagelig, men de spretter opp som paddehatter allikevel.

dsc_0385

Det siste året har tre vennepar fått barn og jeg er veldig glad for dem. Samtidig er det ikke min plan å få barn selv. Kanskje aldri, i hvert fall ikke med det første. Spesielt ikke nå som jeg har mer enn nok med å holde meg selv glad og å ha progresjon i doktorgraden.

De siste ukene har det blitt enda mer barn enn vanlig. Kanskje alle bare har kommer ut av sommerdvalen og har vært sosiale igjen, men vi har hatt barn på brettspilling, vært på middag hos barnefamilie, vært barnevakter, gått trilletur og vært i bryllup med nybakte foreldre.

Erik og jeg har snakket en del om hva vi skal gjøre med vennene våre etter hvert som de blir foreldre og vår første plan er å henge med dem på deres premisser. Festene blir litt kjedeligere og kveldene ikke så sene, men de er jo vennene våre. Så får vi se litt hvordan foreldre de blir, om de tar med seg ungen og møter opp, eller om de begraver seg hjemme så vi må komme til dem.

Hva gjør dere med barna i livene deres? Har dere en plan?

English: there are more and more children in our lives, friends becoming parents and I wonder how our friendships will develop. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *