En kveld med Leon og Lightfoot

For litt over en uke siden hadde vi vår andre bryllupsdag og vi feiret den med en kveld med Leon og Lightfoot i Operaen.

7ebcc3e0-38e2-416a-a922-4d8af8bafe30

Jeg vet ikke hvor godt dere husker, men vi var i Operaen på bryllupsdagen vår i fjor også, men da hadde vi fått billettene i bryllupsgave av Karen (takk, Karen!). Denne gangen var det en Ung i Operaen-kveld og vi satt billig og behagelig oppunder taket sammen med de andre ungdommene.

Kvelden med Leon og Lightfoot bestod av tre akter, tre forskjellige stykker. Leon og Lightfoot er koreografer og har laget mye spennende de siste årene. De tre stykkene vi så var fra forskjellige perioder, det første fra 1998, det neste fra midten av 2000-tallet og det siste var bare noen få år gammelt.

Jeg likte det første stykket først, for det var til Sør-Amerikansk musikk. De gjorde så mye morsomt ut av rytmene, bevegelsene var en fasinerende blanding av klassisk, moderne og flamenco. Mye komikk, det var veldig morsomt.

same_difference_foto_erik_berg_1236

De to neste stykkene var til klassisk musikk, som på en måte var enda rarere, ettersom bevegelsene var så lite klassiske. Det må være lenge siden jeg så ordentlig moderne dans. Var tydeligvis på tide, for jeg koste meg veldig og tiden bare fløy forbi. Neste gang Leon og Lightfoot har noe på plakaten i Oslo skal jeg gå og se det. Det burde du også.

English: we saw three acts at the Opera coreographed by Leon and Lightfoot for our second wedding aniversary and it was really good.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *