Kanskje jeg skal bli bryllupsfotograf?

Forrige helg var vi på Finse i bryllup og da fikk jeg sjansen til å være litt bryllupsfotograf. Vi var flere som tok bilder, men noen av mine ble riktig fine, så jeg tenkte jeg kunne vise dem.

dsc_0260

På Finse 1222 har de en gammel togvogn som binder sammen to deler av hotellet. Vi startet å ta bilder der inne. Det var iskaldt og vognen var ikke det minste isolert, men jeg synes det ble et godt bilde. Kanskje spesielt på grunn av de røde setene, de stod så godt til bunadene til Camilla og Jon Martin.

dsc_0303

Etterpå gikk vi ut. Det var veldig fint lys, men iskaldt. Gurimalla, det blåste som om det var midt på vinteren. Men så hadde jo første snøen kommet allerede, så det var vel vinter på en måte allerede.

dsc_0309

Jeg liker linjene fra linjene og sporene. Og så er det kult med den hvite snøen og den hvite himmelen. Se så vakre de er, bunader over alt. Det er sånt man kan like.

dsc_0328

Jeg brukte min 35 mm linse og den ga absolutt et godt resultat. Det er harde krav for utsyr når man skal være bryllupsfotograf, det er helt tydelig. Og så må jeg si at jeg likte buketten veldig godt. Både buketten og pynten i festlokalet var røsslynd og hvite roser og det passer perfekt til bunadene og til høyfjellshotellet.

dsc_0344

Vi måtte prøve noen bilder med Hardangerjøkulen i bakgrunnen også. Det blir nesten ikke mer nasjonalromantisk enn dette. Får ikke dere også litt Titanic-følelse?

dsc_0352

Gratulerer med den fantastiske festen, Camilla og Jon Martin! Hurra!

English: I tried my luch as a wedding photographer last weekend at Finse and I think I did allright, but it was difficult work.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *