Gull og silke på en fredag

Den kvelden jeg var på Cru hadde jeg pyntet meg i mitt nyeste og fineste antrekk; gull og silke.

dsc_0039

Jeg er ikke så flink til å huske å ta bilde av antrekkene mine alltid, men her altså et gyllent fredagsantrekk. Her har vi min “pen dame”-jakke fra H&M, den beste clutchvesken jeg har arvet fra farmor med gullhjørner, grønn (eukalyptusgrønn?) silketopp fra Weekday og mitt nye gullskjørt fra Zara.

dsc_0042

Dette skjørtet her altså, det er perfekt. Det er løst, har strikk i livet, er strechy og deilig og så glitrer det så fint. I tillegg hadde jeg på mine lakkpumps med grå ullsløyfer som jeg lurte mamma til å gi meg i 20års-gave. Tenk at de allerede er 8,5 år gamle. Jeg er så glad for at både Ingeborg 15 år og Ingeborg 20 år hadde så bra skosmak 🙂

dsc_0044

Av smykker og sminke gikk for for min standardutrustning. Vanlig klokke, store øredobber (i hvitt og gull fra H&M) og giftering 😉 Ny, lett mascara, svart flytende eyeliner og min ekstremt trofaste og perfekte Ruby Woo fra Mac (får komplimenter får den hver eneste gang jeg har den på). Og så hadde jeg mintgrønn neglelakk, selvfølgelig.

Jeg er så fornøyd med de to skjørtene jeg kjøpte i høst og gleder meg til å ha mange flere gull og silke-kombinasjoner framover. Det er høsten som er selskapssesongen i livet mitt og nå er jeg klar for både jula og bursdagssesongen.

English: I love this outfit I wore to Cru the other week. My new gold skirt from Zara and the perfect silk top from Weekday. Love.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *