Samling for stipendiater i HAVBRUK 

For to uker siden gjorde jeg det første jobbrelaterte jeg har gjort på fire måneder, jeg var på en samling for stipendiater i Havbruk-programmet til Forskningsrådet.

Samlingen var på Holmen fjordhotell i Asker, et helt nydelig sted. Vi hadde denne fine utsikten. Bakerst i konferanserommet gikk døra rett ut på brygga. Det var en nydelig, varm dag og det var så fint å gå ut i sola i pausene og høre bølgeskvulp.

Hele dagen presenterte vi prosjektene våre til styret i Havbruksprogrammet og fikk skikkelig god mat. Det var ikke bare biologer der, men også ingeniører og samfunnsvitere, det er mange ting man forsker på innenfor havbruk, tydeligvis.

Jeg hadde gruet meg til å grave meg ned i jobb igjen, til å finne ut om jeg klarte å sette meg inn i alt, men det gikk egentlig veldig bra. Å holde presentasjon, mingle, henge med andre stipendiater i havbruk og ikke minst møte nye folk er noe jeg liker veldig godt. Så det var en veldig hyggelig måte å komme litt tilbake til jobb igjen.

Etter at vi var ferdige med presentasjonene var det full middag resten av kvelden. Det var veldig god mat, bar vin og hyggelig selskap. Det var morsomt å høre røverhistorier fra folk som har jobber med akvakultur i 30 år og som kjenner til alt som skjer. Jeg hadde det veldig morsomt 🙂

Dagen etter var jeg til og med guide for en av de andre stipendiatene som hadde et sent fly og det var morsomt å bruke en hel solskinnsdag på å utforske byen og prate fag.

English: two weeks ago I did the first work related thing in four months. I held a presentation at a gathering for PhD candidates at Holmen fjordhotell and I had a really great time. It was the best way to slowly ease back into work and to realise that I really like my PhD subject.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *