Dagens antrekk fra torsdag

På torsdag var jeg på trilletur med Kristin og vi fant ut at vi skulle øve på å ta dagens outfit, eller dagens antrekk bilder av meg. Så her kommer de.

dsc_0151

Vi fant en fin park med en fin bakgrunn. Jeg prøvde å bestemme meg for hvor mye klær jeg skulle ha på meg, men vi besluttet å begynne med jakka på. Så da måtte jeg gjøre sløyfa på beltet pen.

Vi innså også at det var dumt å ha fotografens skygge på fotoobjektet.

dsc_0156

Hvor i all verden skal man se? Hva skal man gjøre? Se! En interessant ankel, og så rett bak meg.

Men om antrekket. Denne dagen hadde jeg klart å bare ha på meg klesplagg som var brukt, arvet eller reparert. Her ser dere lue strikket av mamma, silkeskjerf og skinnhansker arvet fra farmor, kåpe kjøpt brukt (på UFF) og ECCO-sko som jeg har fått “sydd ned”. Jeg fikk en skomaker til å gjøre skoene kortere, fordi de var blitt for stramme rundt leggen. De er det beste vinterskokjøpet jeg har gjort ennå, tror jeg.

dsc_0158

Jeg hadde også min trofaste veske med dusker fra H&M, kjøpt for sikkert 7 år siden og som er med meg på alt. Har ikke den kåpen perfekt passform? Den har også hette. Perfeksjon materialisert som kåpe altså.

dsc_0159

Kristin kunne fortelle at Fotballfrue mener at en god dagens antrekk innebærer å ikke se inn i kameraet. Dette var vanskelig, men jeg gjorde mitt beste.

dsc_0161

Under kåpa hadde jeg rosa genser kjøpt i Tyskland for fire år siden og nå behørlig lappet albuene, samt nytt blomstret skjørt arvet for to uker siden.

dsc_0165

Tusen takk til Kristin som var entusiastisk dagens antrekk-fotograf, du gjorde den kleine situasjonen morsom og tok veldig fine bilder!

(PS: Dere finner Kristin på Gal og regal, hennes morsomme blogg med kongelig tilsnitt, dvs kongeblogg. Anbefales!)

English: I did some my first outfit of the day pictures in years and I really like them.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *