Endelig ny, pen! regnjakke

Da vi var i København på mandag fant jeg endelig noe jeg har lett etter lenge, en pen regnjakke til bybruk! Den er fra Rains, heter curve jacket og kostet 750 DKK.

dsc_0452

Og når jeg sier lenge, så mener jeg lenge. Jeg blogget faktisk om en fin regnjakke allerede for 3,5 år siden. Som dere ser på bildet under ser den jeg likte for 3,5 år siden nesten identisk ut som den jeg nå har kjøpt.

nr_soho_bw_1

Den er knelang og har belte i livet, men den jeg har kjøpt har hette og et litt mer regnjakkete utseende, mens den jeg likte for 3,5 år siden så litt mer ut som en trench coat. Så litt stiligere, kanskje.

2087368_det_1

Jeg ønsket meg egentlig en gul eller rød regnjakke, slik som denne ikoniske fra Petit Bateau. Men det var ingen flere igjen fra Rains i morsomme farger, så det måtte bli blå. De hadde egentlig mange å velge mellom, men jeg har en rustrød kåpe allerede, lyseblå er ikke helt meg, mørkegrønn mente Erik så ut som jeg var i skogen og svart blir for trist.

Mens jeg prøvde regnjakker innså jeg også at jeg må nesten ha en regnjakke som er snurpet i livet. Spesielt regnjakker er gjerne rette i passformen, men da blir det posete rundt magen og trangt over rumpa. Det er vel bare sånn det er, jeg får bare være glad for at jeg ikke levde på 60-tallet.

Nå gleder jeg meg bare til det skal regne og være dårlig  vær hele vinteren og det er veldig deilig!

English: after searching for over three years I have finally found the perfect city rain coat! I bought it in Copenhagen last Monday while we were waiting for Tivoli to open. Good things come to those who wait.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *