Penger jeg brukte en dyr uke

Jeg har allerede blogget om alt jeg brukte penger på en uke og ved en tilfeldighet var det en veldig billig uke. Men denne uka her har vært “en dyr uke”, så da får vi se.

Mandag

Vi var i København og var turister. Frokost på båten var niste og hjemmebakt brød. Vi leide bysykkel til 25 kr timen og syklet til Tivoli. Mens vi ventet på at Tivolie skulle åpne kjøpte jeg ny regnjakke til ca 920 kr. Vi hadde gratis inngang, men betalte for å kjøre Demonen (berg-og-dalbanen). Vi kjøpte også to karameller hver før vi gikk til Kødbyen og delte en porsjon pulled pork og drakk to små øl.

dsc_0456

Etter lønsj gikk vi litt mer rundt og fant Kihoskh, verdens beste kiosk. Vi kjøpte dansk juleøl og så gikk vi på kafé. Jeg drakk en kopp kaffe, Erik spiste et stykke kake og så løste vi kryssord. Men så begynte det å bli på tide å dra tilbake, så da fant vi bysykler og syklet gjennom sentrum. Vi stroppet på Torvehallerne der vi kjøpte pizza vi skulle ha til middag og drakk to øl til før vi måtte tilbake til båten. På båten spiste vi pizzaen, spilte spill og løste kryssord. Vi kjøpte to kakaoer med 50% rabatt og Erik kjøpte to nye gensere i tax free’en. Alt lagt sammen (ikke Eriks gensere og min jakke) delt på to ble 630 kr.

Tirsdag

Enda en frokost vi hadde hatt med hjemmefra. Kjøpte enkeltbillett til 32 kr på bussen for å komme meg hjem fra Vippetangen og var hjemme resten av dagen og skrev skoleoppgave.

Onsdag

Satt hjemme og jobbet hele dagen. Donerte penger til Eriks movemberkampanje, 250 kr. Trente som vanlig. Ola kom på middag og hadde med vin.

Torsdag

Det var på tide å kjøpe månedskort, det koster 690 kr som føles mye, men enkeltbilletter koster jo 32 kr stykket, så blir jo litt til slutt det også. På torsdag var det også endelig på tide med Supper Club og denne gangen var vi på Taste of China og spiste dim sum til 300 kr.

Fredag

Tok toget til Bergen. Toget var gratis (klippekort) og jeg hadde med matpakke. Jeg klippet håret rett utenfor togstasjonen i Bergen for 300 kr, på vei til Trine og Geir. Kjøpte enkeltbillett på bybanen for 36 kr. Familieselskap med Trine og Geir var gratis, men ga to flasker god sprudle i bursdagsgave (180 kr for de var på tilbud).

dsc_0488

Lørdag

Gikk Stolzekleiven opp med Trine og Geir og på vei hjem spanderte de skillingsbolle med eggekrem på meg. Jeg fikk middag og sprudle hele kvelden, men tok bilder, ryddet og fikset. Brukte ingen penger.

Søndag

Vasket og ryddet leiligheten, gikk søndagstur i sola, så film og spiste restemiddag. Brukte ingen penger.

I tillegg handlet Erik mat på butikken for 708 kr i løpet av uka. Det er jo mat jeg har spist halvparten av, selv om jeg ikke trakk kortet eller var i butikken.

Så en dyr uke i mitt liv kostet 3692 kr. Den forrige uka brukte jeg 790 kr, så dette er jo betraktelig dyrere

English: this is another summary of what I have spent for a whole week. This time it seems like I have chosen a more expencive one.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *