Frivillig på Victoria og jazzkonsert 

I forrige uke hadde jeg første kveld som frivillig på Victoria, Nasjonal Jazzscene. Den første kvelden var ikke faktisk en jobbedag, men frivilligkveld og jeg tenkte å fortelle om den.

Vi møtte opp på Victoria for å få litt sikkerhetsgjennomgang. En annen frivillig på Victoria hold sikkerhetsgjennomgangen for oss. Vi lærte om hva vi skulle gjøre ved brann, hva man gjør ved konflikter og litt annet. Det var veldig praktisk og rett frem, dessuten var det fint å møte mange av de andre frivillige. Etter gjennomgangen var det pizza og øl til alle.

marc_ribots_ceramic_dog

Ettersom det var torsdag var det konsert som vanlig på Victoria og vi ble igjen for å høre på bandet og drikke rabattert øl. Det var Marc Ribot som gjorde Ceramic Dog med band. De spilte jo på en jazzscene, men det var ikke så mye jazz over det, syntes jeg. Ikke for det, beskrivelsen av konserten var veldig presis, for det var bråkete støymusikk, det hørtes egentlig ut som rock med et islett av jazzkaos. Det hørtes ut som støy, som elektronika på en måte, for det var så mye som skjedde. Mye bass, men også mange gamlinger på konsert som rocka hardt.

Konserten var egentlig litt for bråkete for oss, men nå som vi får sesongkort på Victoria blir det flere konserter for å utforske ny musikk. Jeg gleder meg!

English: we had our first evening at Victoria as volunteers last week and stayed for the concert. I am really looking forward to trying out new music now.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *