Dødsbra konsert med Aurora på Sentrum Scene

Tirsdag for en uke siden var jeg på konsert med Aurora på Sentrum Scene! Det var så lenge siden vi hadde kjøpt billetter at jeg nesten hadde glemt å glede meg til det, men konserten var så utrolig bra!

Aurora er jo ganske fersk i gamet og Erik var ikke superimponert etter å ha sett henne på Øya i sommer, men jeg har hørt masse på plata hennes og kjente at dette var noe jeg måtte prøve selv. Hun har turnert i Europa i hele høst og det var tydelig, for showet var skikkelig tight. Set listen var bra, lysshowet var spennende og morsomt og passet til sangene, bandet var tight og Aurora sang skikkelig bra. Hun har masse arrangementer med krevende koring og det var reint og bra.

Ja, lys og lyd var bra, musikken var bra, sangen var nydelig, produksjonen var kul og som prikken over i’en var Aurora den rareste/ søteste/ morsomste artisten til å prate mellom numrene som jeg har hørt på lenge. Det var tydelig at hun var sjenert med en gang hun skulle prate, men hun sto enten og så sjenert på oss eller eksploderte i snodig prat. Det var i hvert fall veldig morsomt å høre på henne. Jeg lo bokstavelig så jeg gråt flere ganger 🙂

Noe av det beste med å bo på Carl Berner er helt klart at 31-bussen går hele døgnet hele uka og dermed gjør det lett å dra på konsert midt i uka. Det beste med å bli 18 var at jeg kom inn på Rockefeller og å gå på konsert er fremdeles noe av det beste jeg vet. Det er noe med musikk som pleier sjelen og livemusikk spesielt gir meg alle følelsene.

Det har vært mange bra damer som har laget elektropop i det siste og det er så deilig å kunne gå på konsert etter konsert. Nå håper jeg bare at de fortsetter å lage musikk, så jeg kan fortsette å nyte.

English: I saw Aurora last week and it was such a magical experience. She is fantastic live, the music was perfect and she was such a goofy talker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *