Posesalg på treningstøy fra Craft

I forrige uke gikk Erik innom et stort salg på Craft fordi han trengte ny skibukse. På salget oppdaget han at de hadde posesalg og at den minste posen kostet 500 kr, mindre enn det en skibukse koster, så da fylte han like godt en pose. Nå skal vi se hva jeg endte opp med.

Hva får du av klær når mannen/ kjæresten din handler klær til deg? Vel, først og fremst handler det om riktig størrelse. Erik har allerede hatt noen dårlige erfaringer på den fronten, så på slutten av et posesalg gikk han for “heller stor enn liten” og “heller to enn én”.

Jeg har blitt større både i livet, over rumpa og rundt lårene de siste årene og har egentlig trengt ny turbukse/skibukse. Hittil har jeg bare brukt Eriks gamle bukser, men nå som Erik skulle kjøpe skibukse til både seg og sin far, kjøpte han til meg også!

Denne skibuksa er damemodell, superstrechy, når et stykke over navlen min, i str L og altfor lang.  Den er ekstra vindtett på forsiden av lårene og veldig behagelig. Den er så behagelig at jeg faktisk sov i den natten etter julebordet på jobb. Så veldig fornøyd!

Den andre buksen er i lettere, skallmateriale, med netting inni, glidelås på sidene av beina og avtagbare bukseseler. Jeg har ikke brukt den ennå, men jeg tror det skal bli bra.

I tillegg til to bukser fikk jeg også tre trøyer fra posesalget. Den blå er en sykkeltrøye Erik hadde tenkt til seg selv, men den var litt for liten for ham, så da ble den min. De to andre er vanlige trøyer. Den ferskenfargede er ermeløs, noe jeg ikke har fra før av, og den ble nesten litt kjølig å trene i.

Det siste som kom fra Eriks posesalg var denne jakka! Jeg fikk en treningsjakke til jul av Erik for noen år siden, men den er lilla og denne er jo rosa! Dessuten er denne nye jakka litt større enn den gamle, som alltid kan være greit.

Nå gleder jeg meg til å være fysisk aktiv! Ingenting hjelper på lysten som klær som faktisk passer.

English: Erik went to a sale and bought a bag of stuff. Some of it was for me 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *