Best fra instagram i 2016

Jeg har lyst til å se på hvilke bilder alle andre likte best på min instagram i 2016.

Det er tydelig at pen natur, bra antrekk og bilder fra bryllupet slår an.

1. Utsikten fra hotellrommet vårt i Vilnius, da vi var der i november. Det var den ene uka i høst det var vinter og Vilnius var hvit og vakker for oss. Og så er det veldig fin kontrast med den røde klatreplanten midt i bildet.

2. Utsikten fra toget, på vei fra Bergen til Oslo etter en helg med 30årslag og gamle venner, også i november. Sola var på vei opp og fjellene var så vakre. Jeg klarte akkurat å knipse dette bildet mellom to snøoverbygg.

3. Bilde bryllupsfotografen vår Alexander Westrum tok da vi var klare for å kjøre kolonne. 2CV-klubben hadde stilt opp og jeg er ganske sikker på at det var det gjestene våre syntes var aller morsomst fra hele dagen. Og så er vi jo veldig pene i bunadene våre.

4. Finsevann og en kvann i oktobersol. Det er fra turen alle bryllupsgjestene gikk lørdag før festen. Det var perfekt sol og iskald vind og var deilig å være på fjellet. Dessuten ble gjestene kjent på en litt annen måte og det var også fint.

5. Kysset med stor k. Gift i to sekunder og klare for resten av livet sammen. Det ble så bra seremoni. Tenk, nå har vi snart vært kjærester i seks år, det er ikke dårlig.

6. Et av årets nye antrekk. Bluse kjøpt i anledning Emil og Ekaterinas bryllup og skjørt arvet fra Eriks søster. Følte meg veldig fin i dette antrekket, jeg må bruke det mer i 2017.

7. I høst kjøpte jeg to fantastiske skjørt i tyll fra Zara og jeg har brukt dem til alle fine anledninger hele høsten. Jeg er spesielt glad i dem i kombinasjon med en av mine silketopper fra Weekday. Her er jeg med grønn silketopp, gullskjørt og de beste røde leppene.

8. Til jul hadde mamma strikket personlige grytekluter med 2CV på til alle i familien (alle fikk personlige grytekluter, ikke alle med 2CV). Mine er selvfølgelig røde og hvite og veldig fine. Jeg er så glad for at jeg har en mamma som både er flink til å strikke og som strikker ofte.

9. Til slutt har vi et bilde Kristin Storrusten tok av meg den siste, vakre høstdagen i oktober. Vi gikk på tur i solskinnet og pratet om livet og blogging og så prøvde vi oss på “ekte bloggbilder”. Jeg hadde nemlig pyntet meg i nytt skjørt, så det passet perfekt å ta bilder.

Så det var mine ni beste bilder på instagram i 2016. Alle er fra i høst, så jeg lurer på om jeg har tatt mye finere bilder i høst enn i våres. Men det er kanskje ikke så rart med tanke på hvor lite fint jeg hadde det før sommeren. Så blir det spennende å se hva 2017 bringer.

English: these are Mye nine best pictures from instagram in 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *