En fin ting som skjedde i uke 1

Jeg har tenkt til å ta et tøysete råd fra Internett og gjøre det virkelig. Jeg skal blogge om en fin ting som har skjedd hver uke i hele 2017.

En fin ting som skjedde i uke 1 var at jeg begynte å skygge mamma i jobben hennes i Aditro. Det er en del av planen min for å bli prosjektleder og det er både morsomt, interessant og lærerikt.

Det skjedde også mange andre fine ting denne uka. Vi spiste dim sum og drakk egenkomponert ølplanke med Morten, vi var på sokkefest og jeg hadde de kuleste sokkene (synes jeg) hos Åse, jeg var på spillkveld og spilte morsomme spill og vant og så tok jeg fine bilder i dåpen til Håkon.

Det har absolutt vært en uke med mange fine ting, så nå gleder jeg meg til uke 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *