ODA-treff om sosiale medier

Rett før jul var jeg på mitt første ODA-treff. ODA nettverk er en møteplass for kvinner som jobber med IT eller i IT-bransjen og ettersom en av tingene jeg faktisk har fått til med doktorgraden min er å bli en kvinne som jobber med IT.

Som en del av min plan for å bli prosjektleder (mer om det senere) har jeg bestemt å skru opp temperaturen på nettverkingen min. Om jeg skal klare å få foten innafor noe sted må jeg vite hvor det er folk å prate med og kontakter å få. En annen fin ting med nettverking er at jeg synes det er veldig morsomt. Jeg er som dere vet veldig glad i å møte nye folk og i å mingle, så nettverking er perfekt. Dessuten synes jeg at ODA-treff er et veldig godt initiativ så kvinner kan gjøre nettverking og bli smartere samtidig. Vi må hjelpe hverandre opp.

Fagkvelden rett før jul handlet om bruk av sosiale medier for bedrifter. Det var Astrid Valen-Utvik som holdt foredraget og hun var skikkelig flink. Smart, holdt en veldig god presentasjon, morsom og poengtert. Jeg var en av få som faktisk bruker alle de sosiale mediene, så jeg var kanskje litt overkvalifisert på treffet, men jeg hadde det veldig fint. Dessuten føltes det godt å gjøre noe som både var hyggelig og “flinkt”.

Det er ODA-treff en gang i måneden og jeg kommer helt klart til å fortsette å gå på dem. Så får vi se hvor mye IT-kvinne jeg blir til slutt, men jeg holder den den muligheten åpen. Hvem vet hva som kan skje? Men så lenge nettverking holder meg glad skal jeg fortsette med det.

English: I went to my first IT business mixer just before Christmas and it was very nice. Mixers just make me happy. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *