En fin ting som skjedde uke 3

Uke 3 har handlet om jobb,enkelt og greit. Jeg har sittet på Aditro, fått karriereveiledning på BI, skrevet ferdig CV og prosjektleder-CV, ringt to sjefer, sendt to jobbsøknader, søkt om og fått innvilget studielån, fått min første utbetaling av dagpenger og søkt på et studium.

Selv jeg synes at uke 3 har vært over middels innholdsrik. Jeg har nesten gjort ferdig regnskapet til Bærum Vokalensemble, jeg har trent to ganger, pyntet sko med Ina, det har vært supper club, jeg har hatt møte med kontakten min i St Hanshaugen bydel, vært frivillig på Victoria, vært på årsmøtet og årsfesten til Norges 2CV-klubb, gått søndagstur og tatt kjentmannsposter og vært på kino.

Men det beste som har skjedd i uke 3 var på torsdag da jeg var hos Aditro og pratet med mamma om mulighetene mine og kjente at jeg begynner å ha en plan. Jeg begynner å kjenne hva jeg vil, hva jeg liker. Det verste med utmattelsen var at jeg ikke visste hva jeg ville lenger, jeg hadde ingen plan. Men nå har jeg det. Den er mangearmet og fremdeles endrer alt seg fra uke til uke, men jeg kjenner at jeg har det mye bedre allerede.

English: the best thing that happened this week was that a plan is finally forming for what I want to do next. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *