Hva jeg har på lista for London

I dag reiser jeg, Erik og Eriks familie til London! Erik, Ida og jeg har gitt Nina en tur til London i 60-årsgave og vi har selvfølgelig noen planer.

Den første planen vi har for London er å gå og se en musikal. Det er uendelig med musikaler å velge mellom, så vi har valgt en ny klassiker, nemlig Wicked. Den har utrolig god musikk og jeg gleder meg masse.

Vi har også planlagt å finne Tate Modern for litt moderne kunst og jeg håper vi kan gå innom Borough market når vi er der, for det er så utrolig mange bra steder å spise mat der.

Apropos mat, et viktig stopp for de anglofile er afternoon tea. Nå har jeg fått det både i Edinburgh og Oslo, så det er på tide å se hva britene kan få til også. Det er noe med å spise delikat mat sakte mens man nyter kanner med te, som er så riktig når man reiser på storbyferie i januar.

I tillegg får vi en liten bonus på reisen vår, det er nemlig kinesisk nyttår i helga og London har visstnok den største paraden utenfor Kina. Så det kommer til å bli en tur ned til Chinatown for å oppleve menneskemengden, kinesisk mat og kultur.

Jeg har aldri vært i London før, så det er mulig vi må gjøre noe turistete også, i hvert fall se på Big Ben fra utsiden, og så får jeg se om jeg klarer å lure noen med meg på Natural History Museum eller noe annet morsomt. Uansett er det nok god øl i byen til å holde oss underholdt en helg.

English: I am going to London with Erik’s family this weekend, as a gift to his mother. I have never been there before and am really looking forward to discovering it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *