En fin ting i uke 6

Uke 6 har vært hektisk og innholdsrik og jeg er ikke helt sikker på hva som var best.

Jeg begynte jo uka i Edinburgh der jeg feiret at Alexander ble doktor. Vi var mange venner som spleiset på fin gave til ham og mange venner som drakk øl og feiret ham på kvelden. Det var veldig fint.

Samme dag som jeg kom tilbake fra Edinburgh hadde Ola invitert på middag. Han serverte en utrolig god persisk rett med valnøtter og granateple, vi drakk deilig vin og jeg koste meg masse med noen av mine aller nærmeste og beste venner. Det var også veldig fint.

Dagen etter var jeg på jobbintervju i Bergen og etter å ha holdt på med jobbsøking en liten stund var det veldig godt å få bekreftet at jeg er noe tess. Tre bra ting på tre dager.

Men jeg tror egentlig at det fineste som skjedde i uke 6 var skitur på fjellet. Vi tok med oss mamma, pappa og bror på fjellet i helga og hadde spektakulært vær. I går gikk jeg en mil på ski i nypreppa løyper, vindstille og strålende sol. Jeg hadde ny skibukse og treningsjakke som fungerte perfekt og jeg ble akkurat passe sliten. Det har vært en så grå og mild vinter og det var utrolig deilig å få ha en helg med snø og sol og -8°.

Uke 6 har vært hektisk og fin, neste uke begynner jeg på BI. Vi får se hvordan det går.

English: even though I was both in Edinburgh and Bergen this week, my favourite moment this week was still skiing in the mountains with perfect conditions yesterday. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *