En fin ting i uke 7

Atter en uke har gått, vi er godt over halvveis i februar og det begynner så absolutt å bli lyst om morgenen. Så la oss se hva som var best i uke 7.

Jeg er virkelig ikke helt sikker på hva som var best denne uka, for det har skjedd så mange fine ting. Uke 7 begynte sterkt og holdt hele veien ut.

  • mandag hadde jeg andre oppfølgingssamtale med Jon Olav og det er veldig spennende og lærerikt for oss begge å diskutere praktisk prosjektledelse av et forskningsprosjekt. Jeg tror han liker å ha en utenfor prosjektet som han kan snakke om styring med og jeg lærer så mye av å se på prosjektledelse i praksis.
  • mandag kveld var jeg frivillig på biblioteket igjen og Film med ord var like bra som sist. Det er også veldig morsomt å automatisk bli bibliotekar når jeg har nøkkelbånd rundt halsen, og dermed forventes å ha svarene på alt på denne jord. Bibliotekarer er superhelter.
  • tirsdag forberedte jeg meg til første samling på BI, men noe av det beste som skjedde i uke 7 var en “kaffesamtale” jeg hadde denne dagen. For å få jobb har jeg begynt å ringe folk for å se om noen kanskje muligens har en plass til meg, og på tirsdag fant jeg en leder for en forsknings- og utviklingsavdeling som trengte en som er akkurat for meg. Da blir man glad, når det ser ut som noen trenger akkurat den kompetansen jeg har.
  • onsdag begynte jeg på BI og bare det å “ha noe jeg gjør” igjen var utrolig deilig. Jeg har en plan igjen, jeg beveger meg i en retning, det har jeg virkelig trengt. Kurset er så bra, folkene er så bra, dette kommer til å bli veldig bra.

  • torsdag var det frivilligkveld på Victoria med sushi og en utrolig bra konsert. Jazz på torsdager er så riktig.
  • fredag var jeg sånn tilfredssliten etter en lang og flink uke og lå på sofaen og så på Netflix hele kvelden. Ingenting er som å ha en rolig kveld når man vet at man fortjener det, når man er sliten fordi man har vært superflink og man har tid til å slappe av.
  • søndag gikk vi på skitur og tok en kjentmannspost (nummer 15!) og det ble solskinn og vi spiste niste i solveggen og det var deilig å være på tur.

Som dere skjønner har uke 7 vært så bra hver dag at det er litt vanskelig å velge én ting som var best.

English: so many good things happened this week that I can’t choose. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *