Bursdag med boller på en tirsdag

På tirsdag i forrige uke feiret jeg bursdagen min med boller og te (og sprudle). Jeg var egentlig altfor opptatt med å spise boller til å ta bilder, men Erik hjalp meg.

Alle de beste folka kom i bursdagen min og jeg koste meg så utrolig masse. Jeg har ikke ledd så mye på lenge, virkelig. Som dere ser var det ikke bare jeg som hadde det morsomt.

Jeg hadde på meg min aller mest behagelige penkjole og de nye øredobbene fra London. De er store ringer i skilpaddefarge og grønne marmormønstrete nonstoper. De er tunge, men veldig fine. Ved siden av meg ser dere den nye pysjen min.

Det var egentlig veldig fint med en sånn hverdagslig feiring midt i alt det andre. Å bare sitte i sofaen med bra folk og drikke te og snakke om livet. Det var ikke noe mer som skulle skje den kvelden, bare livet.

De to beste folka. Og de to mest travle folka også, tror ikke de har vært i samme rom så mange ganger selv om jeg har kjent dem i ti og tyve år nå.

Folk kom etter hvert og det var veldig hyggelig at Una kom selv om hun hadde vært på jobb til klokka ni. Men alle tirsdager blir bedre av boller og te, aller dager blir egentlig bedre.

Alle de fine vennene mine. Er glad for alle de nye vennene jeg har fått etter at jeg sluttet å studere. Hvem skulle trodd? 🙂

Det var virkelig en ypperlig bursdag. Ingenting slår bestevenner, gjærbakst, te og sprudle på en tirsdag. Jeg hadde det helt nydelig. Dessuten spiste jeg så mye boller at jeg våknet med mageknip neste dag 😉

English: I celebrated my birthday at home with my best friends and enough bolle to last a long time. Best birthday ever. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *