Galla og fylla i Trondheim!

Lørdag for en uke siden var vi på galla og fylla i Trondheim. Fylla er kanskje å ta litt hardt i, men vi var ikke hjemme før halv syv neste morgen, så det er kanskje ikke så galt allikevel.

Jeg hadde bestemt meg, med hjelp av alle mine nærmeste venninner, for å ha på meg smoking på gallaen. Ikke at jeg har en smoking, men jeg har et par bukser som likner og en mann med flere sett med smokingpynt så jeg kunne låne.

Jeg hadde også på meg høye, sorte pumps med store grå sløyfer, men de ble ikke med på noen av bildene. Hva synes dere? Jeg fikk nesten ingen kommentarer på Samfundet, men de er en tolerant gjeng.

Vi var jo ikke der for å være på fylla i Trondheim, men for å være med på ridderpromosjon i Den Træge Patron. Kvelden starter alltid med punsj og mingling mens man venter på at kollegiet skal bestemme seg.

Han er ridderen i mitt liv. (Mamma er kommandøren i mitt liv.)

Da punsjen var drukket var det på tide med middag. Gallamiddagen blir servert i Storsalen og vi satt på “ridderbordet”.

Til forrett fikk vi laks på mange måter. Det var veldig godt, selv om det var rart å få lakserull i forretten og ikke som snacks.

Jeg hadde lederen i TSS til bords. Lite visste jeg da at deiten hans var kjendis…

Det er så fint å være i Trondheim og være på fest i galla med masse gamle kjente, men også med alle de unge/aktive/studentene.

Vi fikk en gammel klassiker til hovedrett, stek og rotgrønnsaker. Dessverre var grønnsakene mine iskalde, men sausen var varm og de fløtegratinerte potetene gode. Dessuten er servitørene frivillige 🙂

Som dere skjønner er fylla i Trondheim innimellom et maraton og ikke en sprint.

Trondheim er så bra. Alt er likt og så mye tid har gått samtidig. Man føler seg gammel fordi det allerede har gått flere Samfundet-generasjoner siden vi flyttet og ung fordi alt er likt.

Jeg er ikke sikker på hva desserten egentlig var, men det var som en fromasj med sjokoladekjeksbunn.

Etter maten opplevde jeg mitt livs beste Takk for Maten-tale. “Jeg skal takke for maten. Takk for maten. Takk til serveringsgjengen. Nå skal jeg fortelle en vits:”, så fortalte han en vits og gikk ned. Perfekt.

Etter maten var det endelig tid for ridderpromosjon. De hadde fått nytt “sverd” siden sist. Dette hadde regnbuestriper.

Fantastiske Katrine ble ridder! Så bra dame.

Etterpå var det mingling, avec og fest. Det var virkelig veldig deilig å ha på seg stretchbukse hele kvelden, men litt jobb å holde magebeltet på plass.

Alle de bra folka man finner midt på natta i Trondheim. Det er en grunn til at vi ble til seks om morgenen. 

Beste Venke! Folk som drar på fest selv om de skal på jobb dagen etter er alltid bra folk. 

For en gangs skyld ble det ikke Sesamburger, men nudler til nattmat, men det funket det også. Takk for en magisk natt, Trondheim! 

English: I had the best night in Trondheim in my “suit”. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *