En fin ting i uke 10

Hva var det beste som skjedde i uke 10? Jeg tror faktisk det var fredag kveld, da vi egentlig skulle være alene hjemme, men lot oss shanghaie av familien min.

Uke 10 har inneholdt masse fint. Jeg har vært superflink og tatt klesvasken alene (Erik pleier nemlig å vaske klær), jeg har vært frivillig på åpningen av det nyopprettede aktivitetshuset K1 på Tøyen (malte små barneansikter og gjorde mange barn glade), jeg var i Stavanger på jobbintervju, leste prosjektledelse og spiste kreolsk pasta, jeg holdt datakveld for flyktninger igjen og hjalp til med å sette opp efaktura, få nettbank og vipps.

På fredag var jeg på Ås igjen, fikk til å komme videre med artikkelarbeidet, tok en lønningspils på Vitenparken og hadde fine møter. På lørdag latet vi som vi var på hytta, gikk rundt i pysj (den nye jeg fikk i bursdagsgave) hele dagen, jeg satt i sofaen, leste blogger og vi drakk vin, spiste pizza og så på film. I dag tok vi første kjentmannspost i den nye boka og besøkte Fredrik, Karianne og Iver.

Men det beste i uke 10 var altså fredag kveld. Egentlig skulle vi være hjemme alene, men da jeg snakket med mamma på torsdag inviterte de oss med på Lorry. Lorry er et gammelt sted i Oslo og mamma og pappa hadde funnet ut at Bror aldri hadde vært der, så derfor måtte de dra dit. Vi ble også invitert med og da jeg bestemte at jeg ville ta en fredagspils på Ås, bestemte Erik at han like gjerne kunne spise middag på Lorry med familien min. Men hvorfor ble fredag uke 10 sin beste opplevelse? Fordi da jeg hadde møtt Erik, mamma, pappa og Bror på Lorry så hadde Brors venn Mons invitert oss all hjem til seg for å drikke øl og se den nye leiligheten hans. Det er så kult med folk som synes det er helt naturlig å ikke bare invitere kompisen sin, men hele familien til kompisen, hjem på fest. Det var så morsomt å reise med “gjengen min” på trikken gjennom byen, vingle i trappa og prate skit og fundere over livet i Mons’ bittelille leilighet sammen med hele familien min. Det beste med å ha verdens beste bror er at han har verdens beste venner også.

English: the best thing that happened this week was a spontaneous home party with my family at my brother’s friend’s new apartment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *