En fin ting i uke 13 – venner og latter

I uke 13 var det for første gang litt vanskeligere å finne en ordentlig fin ting som skjedde. Ikke at alt var fælt, men det var en litt mer gjennomsnittlig uke.

Ingeborg gjør BI dressing for business school #yellow #stripes #heels #whiteshirt #fargerikeingeborg

Uke 13 startet med andre samling på BI, men gleden var litt dempet fordi det ble litt vanskeligere enn jeg hadde trodd å finne gruppe å skrive prosjektoppgave med. Noe av det jeg syntes var mest slitsomt på slutten av doktorgraden var nettopp det at jeg jobbet så mye alene og da jeg innså at jeg kanskje måtte jobbe alene med oppgaven på BI ble jeg kanskje trist. Men nå ser det ut til å ha ordnet seg, heldigvis. Det var et tydelig tegn på at jeg ikke er helt frisk etter utmattelsen min i fjor og at det er noen ting jeg er litt ekstra sensitiv for.

Begynnelsen av uke 13 var jeg for det meste på BI eller alene hjemme. Slutten av uke 13 var det litt tungt å komme tilbake til å skrive jobbsøknader og vi spiste middag fra Adams matkasse.

Squashboller med couscous, tzatziki og tomatsalsa ️ vegetarian Sunday with squash balls and couscous #vegetarian #squash #salsadetomate #adamsmatkasse

Så for en gangs skyld måtte jeg tenke litt for å komme på hva det beste som skjedde var, men også denne gangen handler det om venner og friluft. På lørdag var vi på “innflytningsfest” hos Nina og Jon Olav i skogen og det var veldig hyggelig å gjøre rebusløype med gode venner og nye bekjentskaper. Dessuten så endte vi opp tvekroket av latter i sofaen på kvelden, noe som ikke skjer hver dag. Det var veldig, veldig hyggelig å hikste av latter hele lørdag kveld.

English: this week was one of the more even ones, but I had a very nice Saturday laughing with friends.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *