Livid Jeans har olabukser til damer med lår

Da vi var i Trondheim i begynnelsen av mars fant jeg plutselig olabukser på Livid Jeans som passet helt perfekt og det synes jeg flere damer med både lår og mage fortjener.

Vi gikk inn på Livid Jeans fordi Erik trengte en ny bukse og var lei av at buksene hans ble utslitt på ett-to år. Jeg satt egentlig bare i sofaen og ventet på at han skulle bestemme seg, men så spurte en av betjeningen om han kunne hjelpe meg. Jeg svarte at “nei, jeg har ennå ikke funnet en olabukse til hele meg, så olabukser har jeg gitt opp”, men han tok det som en utfordring.

De har nemlig en modell nettopp for damer som har både rumpe, svai i ryggen og lår, Vår. Jeg var skeptisk (som man jo gjerne er når man aldri har prøvd en olabukse man ikke ble svett av å ta på seg), men den er en drøm. Virkelig.

Det er trist hvor deilig det var at buksa ikke måtte sloss siste halvdel av låret, at det var plass til hele rompa mi og at den ikke var det minste trang i livet. Ting som burde vært opplagt, som “i min størrelse” burde bety, men som det ikke betyr. Men Livid Jeans har altså en modell for deg. Vår er høy i livet, så om du synes det er slitsomt med høy linning kan det kanskje være litt slitsomt å bøye seg, men det er perfekt bukse for 1300 kr (pris varierer etter farge og vask). De har butikk i Trondheim og på nett og så kommer de til Oslo etter hvert. Jeg har Vår i W 31, L 30 🙂

Livid Jeans er hipster jeans, med mål om å ha all produksjon i Norge, selv om de er for populære til det akkurat nå. De kan sy olabukser custum made, sy om modeller og legge opp og ut og inn akkurat som du vil. Det er rett og slett en god greie.

English: I bought new jeans at Livid Jeans in Trondheim and they are the first pair EVER to actually fit me. It only took 29 years…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *