Minner om en perfekt AirBnB

For noen år siden var jeg i Norwich på kurs og da bodde jeg i et nydelig hus gjennom AirBnB.

DSC_4929

Vi skulle henge på TGAC, et campus litt utenfor Norwich sentrum og mens hotellet arrangeørene hadde foreslått lå nære campus, så lå det også langt fra alle steder man kunne spise og drikke. Så jeg fant et sted på AirBnB som lå rett ved en direktebuss og midt i gamlebyen, mye morsommere!

DSC_4931

Huset jeg hadde valgt var et gammel bindingsverkhus, det så ikke ut som det var mer enn fem meter bredt og det hadde ikke en eneste rett vinkel. Men så var det også utrolig fint, til og med badet hadde et veldig fint dørhåndtak.

DSC_4932

Døra til rommet mitt var ekstra smal. Noen ganger er det praktisk å være 160 cm høy…

DSC_4933

Han som eide huset var også litt av en skrotnisse, ikke overraskende, så de allerede trange gangene på min AirBnB var også helt fulle av ting.

DSC_4935

Det var smake trapper i rød fløyel.

DSC_4936

Og pene speil, pynteplanter og telefoner på pidestaller. Det er som det huset vi bodde i gjennom WarmShowers i Skottland for noen år siden. Eksotisk og vakkert, men for fult og trangt til at du kan bo der til vanlig.

DSC_4937

Men sånn er det kanskje når man er oppvokst i Norge med store hus og god plass både inne og ute. Sånn sett er AirBnB en god måte å få prøvd ut å bo på mange forskjellige måter, i gamle hus, midt i sentrum, midt i skogen eller på stranda. Jeg liker det i hvert fall veldig godt.

Til sommeren er det 6 år siden jeg prøvde AirBnB for første gang og vi bruker det fremdeles hvert år. Jeg har også brukt det mye når jeg har vært på kurs eller konferanser og skulle bo en uke et sted og lage min egen mat. Praktisk og billig! Så får jeg se om jeg kommer tilbake til Norwich noen gang…

English: a couple of years ago I spent a week in Norwich and stayed at this really nice place I found through AirBnB.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *