En fin ting i uke 19

Hva var det beste som skjedde i uke 19?

Blindern altså hanging out at uni #uni #interior #stairs

Uke 19 har vært noe så sjeldent som den første “ordentlige” arbeidsuka jeg har hatt på et år. Det er et helt år siden sist jeg gikk på et kontor hver dag i en uke. Som jeg hadde ting å gjøre, kaffepauser og kolleger. Og det rareste med uke 19 var vel kanskje hvor naturlig det føltes. Hvor godt det har vært å gjøre ting jeg er flink til og å få komplimenter når jeg er flink. Det er så jeg ikke har villet gå.

Prinsesse Ingeborg #princess #tiara @storrusten

En annen kandidat for det beste som skjedde i uke 19 er fredagens 30årslag for min nye venn Kristin. Hun inviterte til sing along til Les Miserables og oppfordret til tiarabruk. Jeg debuterte en prikkete drøm fra tidlig 90-tall som jeg fant i mammas skap i fjor sommer.

Men det beste som skjedde denne uka er nok allikevel Tøyenfest i går. Ikke egentlig Tøyenfest i seg selv, men den følelsen jeg fikk midt inni der en gang. Følelsen av å høre til. At jeg kjente mange av de andre frivillige, at jeg hørte til i og var nyttig for flere foreninger og at jeg visste hva som skjedde. Jeg var nyttig og bidro og ble kjent med nye, skikkelig gode folk. Jeg er så glad for at jeg begynte med å være frivillig på Tøyen i høst. Det gjør meg så godt.

Så uke 19 har vært en enkel uke, i og med at jeg ikke har gjort noe på kveldene annet enn i helga, men har vært viktig fordi jeg har hatt min første “hele” arbeidsuke. Og det skal man ikke kimse av.

English: this has been a special week, because it is the first week in a year that I have actually spent in an office. But the best thing that happened was feeling like an integral part of the Tøyenfest yesterday. Volunteering makes me so happy. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *