Jeg vil ha rosa hår!

Jeg har lenge drømt om rosa hår, men jeg har ikke helt klart å bestemme meg for akkurat hvordan jeg vil det skal se ut.

Mørk rosa mot rød? Men hvordan blir jeg egentlig med rødt hår? Jeg er ikke sikker på om jeg er rødt-hår-materiale.

Lys rosa hår med mye pastell? Noe som nesten kan se ut som blondt hår med rosa skjær i? Blir det for sukkerspinn? Er jeg så søt? Trenger man å være søt bare fordi man har rosa hår?

Eller mer “klassisk” rosa? Vil jeg egentlig ha mørke røtter og fade out? Blir det rart med ombre?

Jeg har aldri farget håret mitt før, så på en måte er det kanskje på tide å gjøre det før jeg blir 30. Jeg har prøvd en sånn “vask ut etter hvert”-farge, men håret mitt er tydeligvis ikke lyst nok til at jeg kan bruke det og få ordentlig rosa hår.

Det ser ut til at jeg må bleke håret før det blir rosa og det har jeg ikke tenkt til å gjøre selv. Men hårfarging koster litt mer enn jeg har på hårbudsjettet om dagen, så jeg har derfor, dessverre, bestemt at jeg må vente med å farge håret til jeg får lønn igjen. Så kan vi alle håpe at det ikke er så lenge til (men da må det også komme noen flere intervjuer!).

Er det 30års-krise? Er jeg bare for påvirket av internett? Vel, uansett hvorfor så har jeg ønsket meg dette rosa håret i flere år, så da har jeg bestemt meg for at det er lov å prøve. Jeg skal uansett ikke jobbe et sted med dresskode…

Jeg gleder meg uansett til rosa hår, så får jeg kanskje begynne å spare om det tar lang tid å få jobb.

English: I really want pink hair, but I haven’t managed to decide what type of pink I want.

Edit: det tok bare 3,5 år, men til slutt fikk jeg farget håret rosa! Les blogginnlegget her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *