Endelig rosa hår!

Dere! Folkens! Jeg gjorde det! Jeg har rosa hår!

En klassisk badeselfie for å dokumentere mitt rosa hår.

For 3,5 år siden skrev jeg et blogginnlegg der jeg i praksis prøvde å dytte meg selv til å tørre å farge håret rosa. Men det var mange ting som stod i veien for rosa hår, jeg var ikke sikker på hvilken nyanse jeg ville ha, om jeg skulle farge alt eller gjøre ombre og så hadde jeg vært sykemeldt og var arbeidssøkende og turte ikke å møte opp på intervju med rosa hår. Dessuten koster det jo litt penger og jeg hadde aldri farget håret før, så det var rett og slett for mange vanskelige ting å forholde seg til.

Så jeg fikk aldri rosa hår. Men blogginnlegget kommer ofte opp på topp 10 i statistikken min, så jeg har blitt minnet på mitt ikke-rosa hår jevnlig disse 3,5 årene. Og så, i forrige uke, så skjedde det. Jeg hadde hatt en skikkelig vanskelig uke, men klart å komme meg ut av det hele. Jeg var alene i Belgia, uten planer på en fredag og trengte litt omsorg. Dessuten var det klart at vi kommer til å fortsette med videojobbing lenge framover, så det er “ingen” på jobben som kommer til å se meg uansett.

Det fine med dyre deler av byen er at de har masasjestol og agurkvann hos frisøren.

Så da gikk jeg til jeg fant en åpen frisør, spurte om de kunne klippe meg og farge håret mitt rosa, og så var vi igang.

Kunstnerfrisøren som kun snakket fransk, men ga meg akkurat det jeg ikke visste at jeg ville ha.

Jeg kom, han vætet håret mitt, så bleket han ca fra midten og ut (han mente ombre var best på meg), og deretter ga meg en rosafarge som var bare litt mørkere enn den aller lyseste rosaen de hadde.

Frisøren mente at man umulig kunne gå ut i fredagsnatten uten krøller i håret.

Det var en perfekt måte å avslutte uka på, men noe jeg har hatt lyst på kjempelenge, som jeg endelig følte jeg hadde tid, råd og liv til. Man ser ikke at det er rosa når jeg har håret i hestehale (som jeg har fire av fem dager) eller når det er mørkt. Men jeg vet at det er rosa og det er det viktigste <3

English: I finally, after three years, coloured my hair (light) pink, and I am super happy about it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *