En fin ting i uke 21

Uke 21 har virkelig levert varene, må jeg si. Det har vært sommer hele uka og da vet du det blir bra.

Elsker denne jakka ️love this jacket #bomberjacket #emerald #pink #grey #fargerikeingeborg #ootd

Det har vært Supper Club og utemiddag, spennende nye muligheter på CEES, hele dager i sola og naturen, TO bad i havet, kunst og venner. Uke 21 så helt klart ut til å bli bra, men den ble nydelig.

La meg bare si at alt som har med sol å gjøre er ekstra bra. Jeg jobbet både fredag og lørdag denne uka, så det ble ikke en ordentlig langhelg, men jobbingen innebar 30 minutter i sola med bok hver time, så det var ikke så ille som det høres ut. Jeg var teknisk ansvarlig på et styremøte og måtte fikse ting hver halvtime, men ellers trengte ingen meg. Så da satt jeg ute i sola, leste bok og spiste rester. Jeg klarte til og med å bli solbrent på ryggen.

Begge dagene endte i svært hyggelige og fuktige kvelder med venner (så lørdag morgen var en liten utfordring), sykling hjem i fuglekvitter og annet som er vakkert. På lørdag rakk jeg til og med et bad på Sørenga før fest. Det er sånn du vet det er sommer i uke 21.

Lunch spot

I dag var ikke så dum den heller. Jeg lurte med meg Karen og Erik på kunstutstilling på Nasjonalgalleriet og så testet vi ut palmehaven på Bristol etterpå. Dagen derpå fungerer ypperlig i dype skinnsofaer og med nydelig mat.

Men det beste som skjedde i uke 21 var torsdag. Vi hadde planlagt å ta tre kjentmannsposter og hadde en nydelig tur i solskinnet i Lier. Vi oppdaget Buskeruds beste iskiosk og dro på Killingholmen. Der badet vi, solte oss på brygga og grillet. Det blir en perfekt dag av skogstur, is, bading, gode venner, deilig middag og brettspilling, det er ikke vanskeligere.

Jeg håper du har hatt en like fin uke som jeg!

English: the best thing this week was Thursday, hiking with Erik, eating icecream, going to a cabin and swimming in the sea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *