Brokade og silke i operaen

Da jeg var i operaen på fredag var jeg ordentlig fredagsfin i brokade og silke, la oss ta en kikk.

Vi var i Operaen for å se Don Quijot fordi det var Ung i Operaen og på Ung i Operaen har de fotograf! Det er ikke ofte Erik og jeg er på bilde sammen, men jeg synes vi klarer oss bra. Erik hadde funnet fram lindressen for det er jo sommer tross alt. Det regnet og var grått den dagen, så jeg var litt mer påkledd som pyntet i brokade og silke.

Det var fredag og vi var fire venner i operaen, det er alltid bra. Erik og jeg er jo “ganske ofte” i operaen, men det er ikke så ofte vi har med venner, dessverre. Men som dere ser hadde vi det morsomt. Balletten var ikke egentlig så lang, men det var allikevel to pauser, så det var mye tid til å mingle og drikke vin innimellom.

Jeg var veldig fornøyd med antrekket for kvelden. Brokade og silke føles så luksuriøse og pene, selv om plaggene i seg selv ikke er så pyntet. Det er noe enkelt ved å ha på vide bukser, en hvit skjorte og jakke, men jeg synes det fungerte godt. Det er ikke så mange som går i sterke farger for tiden, så jeg var et lite fyrtårn midt i alle de duse tonene.

I tillegg til mammas gamle silkebuser fra 90-tallet, brokadejakka fra Baum und Pferdgarten og den hvite skjorta fra Mango hadde jeg en stripete skinnclutch jeg har arvet av farmor og mine miljøvennlige og bad ass sko fra Singapore som jeg ikke kan lese merket på lenger. I tillegg hadde jeg som vanlig min faste Ruby Woo fra Mac, det beste trikset i boka.

English: what I wore to the opera a week ago, silk trousers, white shirt and my brochade jacket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *